Collecte Jantje Beton 2013

poster_A4_Jantjebeton_Scouting_2013_site

Doe Mee!
Help Jantje Beton met de collecte, help meer kinderen aan het spelen!

Elk jaar in maart collecteren duizenden mensen voor het jeugdfonds Jantje Beton. Het jeugdfonds ondersteund jeugdorganisaties bij aanschaf van nieuw spelmateriaal waardoor kinderen meer mogelijkheden krijgen om te spelen. Voor de collecte zoeken wij enthousiaste collectanten!

Meer informatie?
De collecte voor jeugdfonds Jantje Beton vindt plaats in de week van 4 t/m 9 maart 2013. Er wordt onder meer gecollecteerd in de kernen van de Gemeente Echt-Susteren.

Scouting Jeanne d’Arc Susteren steunt het jeugdfonds door de collecte in de kernen Dieteren, Susteren en Nieuwstadt te organiseren. Wilt u zich opgeven als collectant? Neem dan contact op met de coördinator van de collecte: Bel 046-4494753 of mail naar: jantjebeton@scoutingjeannedarc.nl