Collecte Jantje Beton | Maandag 5 maart 2012 t/m zaterdag 10 maart 2012.

Hoe gaat de collecte in zijn werk?

Jantje Beton coördineert de collecte op landelijk niveau. Voor de plaatselijke organisatie krijgen we hulp van ongeveer 1.000 coördinatoren, verspreid over heel Nederland. De coördinator zorgt ervoor dat de collecte in eigen gebied goed verloopt en is contactpersoon voor de collecterende organisaties. Uiteraard staat een coördinator niet alleen voor deze taak en krijgt hij of zij de volledige medewerking en ondersteuning van Jantje Beton.

Alle jeugdorganisaties die zich inzetten voor de vrijetijdsbesteding van kinderen en jongeren in Nederland mogen meedoen. Hierbij kunt u denken aan de scouting, sportclubs (met jongerenafdeling), peuterspeelzalen, speel-o-theken, speeltuinverenigingen, buurtverenigingen en clubhuizen, kinderboerderijen, muziekverenigingen (met jongerenafdeling) of een majorettecorps. 50% van de opbrengst is voor de organisaties zelf. De andere helft gaat naar Jantje Beton die hiermee diverse initiatieven, projecten en activiteiten mogelijk maakt. Een overzicht van deze projecten kunt u hier bekijken.

Wilt u meer informatie over de collecte georganiseerd door Stichting scouting Jeanne d’Arc Susteren.

Bel naar Martin Bloemendaal 06-40 200 495 of 046-4494753 (na 18.00 uur).
U kunt ons natuurlijk ook mailen: JantjeBeton@scoutingjeannedarc.nl