Doe ook mee met NLdoet!

Oranje Fonds Etentje voor een ander LOGO FC_bij u

Wij, Scouting Jeanne d’Arc Susteren, doen op 16 maart as. mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties.

Wij zoeken voor deze dag nog vrijwilligers om te helpen bij enkele klussen op het buitenterrein “Aan het Spoor”, gelegen achter de kerk in Mariaveld. De klussen bestaan uit het hekwerk repareren, grond afgraven, het uitruimen en opnieuw inruimen van de berging en snoeiwerk. U bent van harte welkom.

Scouting Jeanne d’Arc Susteren ziet NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar we normaal niet aan toe komen. Daarnaast hopen we via deze landelijke actie, nieuwe vrijwilligers te ontmoeten die zich voor Scouting willen inzetten”, aldus Martin Bloemendaal.

Vrijwilligers die op deze dag in actie willen komen bij Scouting Jeanne d’Arc in Susteren kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl (u vindt ons door te zoeken onder Susteren) of rechtstreeks bij de organisatie via de mail op stichting@scoutingjeannedarc.nl.

De activiteit is gepland van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. Ook als u maar een deel van de dag kunt, bent u van harte welkom. Neem daarbij rustig uw kennissen, vrienden of buurman mee. Ook kunt u voor nadere informatie, contact met ons opnemen.

Graag tot ziens!