Kerstmarkt

De dagen worden alsmaar korter en kouder, maar binnen wordt het met gezellige lampjes alsmaar warmer, knusser en gezelliger.
Dit betekend dat de Kerst er weer aan gaat komen. Kerst vieren we dit jaar eens anders dan anders. Dit jaar organiseren we een Kerstmarkt om het echte kerstgevoel weer boven te halen.

Er zijn kraampjes waar spullen verkocht worden die de kinderen helemaal zelf gemaakt hebben, er is een feestzaal met leuke muziek waar men kan genieten van een lekkere warme vers gebakken wafel met warme chocomel of gluhwein, er wordt een kersttocht georganiseerd, als het weer het toelaat komt er ook een ijsbaan voor de kids, ze kunnen op een leuke manier op de foto en nog veel en veel meer.. Dit mag je gewoon niet missen!
Jullie zijn bij deze dus allemaal van harte uitgenodigd om samen met familie & vrienden naar onze kerstmarkt te komen.
Deze vindt plaats op zondag 16 december van 17:00 – 20:00 uur. Zorg dat je het niet mist en zegt het voort, want iedereen is welkom!!