Op zoek naar klussers voor NLdoet!

NLdoet logo 2016 (web)

Onze Scouting is zaterdag 12 maart weer actief tijdens NLdoet, een landelijke actie van het Oranje Fonds.

Wij zoeken voor deze dag nog deelnemers om te helpen bij enkele klussen op het buitenterrein “Aan het Spoor” gelegen aan de Spoorstraat 2A, achter de kerk in Mariaveld.

We gaan aan de slag met de binnenkant van het gebouw. Het nieuwe dak zit er op en nu is de grote zaal toe aan een nieuwe frisse verfbeurt. In de keuken gaan we de inbouw van kasten en aanrecht starten. De ramen van het gebouw worden voorzien van luiken die we reeds in eigen beheer zijn aan het voorbereiden. Buiten starten we met het terras, de tegels liggen klaar om gestraft te worden.

Doe mee en geef je op via http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=16532. Ook kun u zich via telefoon 046-4494753 of mail op stichting@scoutingjeannedarc.nl.

De activiteit is gepland van 9.00 uur tot 16.00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. Ook als u maar een deel van de dag kunt, bent u van harte welkom. Neem daarbij rustig uw kennissen, vrienden of buurman mee. Ook kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen.

gebouw-mariaveld-1-2-2016-002