Opbrengst Collecte Jantje Beton 2012

SUSTEREN – In de kernen Baakhoven, Dieteren en Susteren is ook dit jaar weer gecollecteerd door leden van de fusievereniging Scouting Jeanne d’Arc Susteren. De collecte heeft een bedrag opgeleverd van €1.351,30. Alle gevers zeggen we hiervoor hartelijk dank. Tevens onze complimenten aan de leden die gecollecteerd hebben, met name woensdagavond in de stromende regen. Mocht u de collectant gemist hebben, neem dan gerust contact met ons op, dan komen we persoonlijk bij u langs. Ook kunt u een bedrag overboeken op bankrek. 1502.14.332 t.n.v. Scouting Jeanne d’Arc Susteren o.v.v. Jantje Beton.

50% van de collecteopbrengst is bestemd voor de collecterende jeugdorganisatie. De andere helft van de opbrengst gebruikt Jantje Beton voor projecten die ervoor zorgen dat alle kinderen in Nederland weer vrij buiten kunnen spelen. Samen zorgen we voor meer speelplezier van kinderen.

Wilt u meer informatie over de collecte georganiseerd door Stichting Scouting Jeanne d’Arc ?

Bel naar: 046-4494753 (na 18.00 uur). U kunt ook mailen: jantjebeton@scoutingjeannedarc.nl