Wij zijn nog op zoek naar klussers voor NLdoet!

2013-NLdoet-2014smal

De Scouting in Susteren is zaterdag 22 maart actief tijdens NLdoet, een landelijke actie van het Oranje Fonds waarbij vrijwilligers worden gevraagd zich voor een klus bij een vereniging aan te melden.
Als u inlogt op www.NLdoet.nl en een klus zoekt onder Susteren, komt u op de pagina van onze Scouting terecht.

Wij zoeken voor deze dag nog deelnemers om te helpen bij enkele klussen op het buitenterrein “Aan het Spoor” gelegen aan de Spoorstraat 2A, achter de kerk in Mariaveld.
De klussen bestaan uit het plaatsen van nieuw hekwerk en het uitruimen van ons gebouw i.v.m. de aanstaande renovatie. Ook zijn er nog een aantal snoeiwerkzaamheden. U en uw familie, vrienden en kennissen zijn hierbij van harte welkom.

“Scouting Jeanne d’Arc Susteren ziet NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar we normaal niet aan toe komen. Daarnaast hopen we via deze landelijke actie nieuwe vrijwilligers te ontmoeten die zich zo nu en dan voor Scouting willen inzetten.”, aldus Martin Bloemendaal.

Doe mee en geef je op via www.NLdoet.nl. Ook kun u zich aanmelden bij de organisatie via telefoon 046-4494753 of mail op stichting@scoutingjeannedarc.nl.

De activiteit is gepland van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. Ook als u maar een deel van de dag kunt, bent u van harte welkom. Neem daarbij rustig uw kennissen, vrienden of buurman mee. Ook kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen.