Alle activiteiten afgelast t/m 31 mei vanwege coronavirus

Op basis van de aanvullende maatregelen die de overheid gisteravond bekend heeft gemaakt in de aanpak van het coronavirus scherpt Scouting Nederland haar advies t.o.v. Scoutinggroepen en -organisaties in het hele land aan.

Advies Scouting Nederland
Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen en –organisaties in Nederland om alle activiteiten tot en met 31 mei niet door te laten gaan.

Sinds maandagavond 23 maart gelden nieuwe maatregelen van de overheid in de aanpak van het coronavirus. Eén van deze maatregelen betreft dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni, ook met minder dan 100 mensen. Daarnaast blijft de overheid aandringen op het beperken van sociale contacten, stimuleert ze dat mensen thuis blijven en 1,5 m afstand houden.

Met bovenstaand advies sluit Scouting Jeanne d’Arc Susteren zich  aan bij de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd.

We hopen op begrip van dit moeilijke besluit.

Bestuur en Leiding Scouting Jeanne d’Arc Susteren