Carnavalsrevue

poster-carnavalsrevue-2013

Op woensdag 6 februari as. houden wij onze jaarlijkse carnavalsrevue. Deze zal dit jaar plaats vinden in Zaal Mirage aan de Stationsstraat 7 in Susteren. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

Van alle speltakken zullen verschillende optredens plaats vinden. De kinderen hebben hard geoefend om u een gevarieerd programma aan te bieden van playback tot dansjes. De avond wordt afgesloten met een parodie door de leiding welke ieder jaar de avond spetterend afsluit. De presentatie zal dit jaar in handen zijn van Frank van Neer.

Van het prinsenpaar 2012 zal helaas afscheid moeten worden genomen, maar na de pauze worden uiteraard de prins en prinses uitgeroepen die onze scoutinggroep dit jaar zullen vertegenwoordigen tijdens carnaval. Het scouting prinsenpaar 2013 zal worden geïnstalleerd door KV De Graasbörgers. Hierbij zal de carnavalsvereniging aanwezig zijn met de Prins, Jeugdprins en Graasboerin.

Iedereen is welkom. Neem je ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en vrienden mee. Op deze avond zal er een entree gevraagd worden van €2,50 voor volwassenen en €1,50 voor kinderen tot 12 jaar. Onze leden ontvangen een entreekaartje waarmee zij deze avond natuurlijk gratis naar binnen kunnen. Vergeet dit kaartje niet anders moet je ook entree betalen, want de mensen aan de entree kennen de kinderen niet.

De leden worden om 18.30 uur in de zaal verwacht. Vergeet niet je spullen voor de optredens mee te nemen.