Clubkascampagne Rabobank WM

Aan alle kaderleden, ouders/verzorgers van onze jeugdleden en andere sympathisanten,

Bankiert u bij de Rabobank Westelijke Mijnstreek (WM) en bent u lid van die bank?

Dan heeft u afgelopen week ook vast een stemkaart (zie hieronder) ontvangen waarmee u kunt deelnemen aan de Rabobank WM Clubkas Campagne.

De Rabobank WM heeft € 150.000 beschikbaar gesteld en stelt u in staat om het verenigingsleven in Susteren financieel te ondersteunen.

Die financiële steun kunnen Scouting Jeanne d’Arc Susteren en Scouting Susteren goed gebruiken.

clubkas actie 2

Mag ik u vragen uw stem(men) niet verloren te laten gaan en te stemmen op onze verenigingen?

Ga dan naar www.spekjouwclub.nl of www.clubkascampagne.nl

Voer de code die op uw stemkaart staat in het blokje links en klik dan op “STEM”.

Wanneer u rechtsboven “Susteren” selecteert krijgt u een overzicht van alle verenigingen in Susteren.

U kunt ons vinden door ‘scouting’ in te vullen in het eerste selectieveld en onder plaatsnaam ‘Susteren” in te typen.

U kunt, als u dat wilt, maximaal 2 stemmen per vereniging uitbrengen!

U steunt scouting maximaal door 2 keer op het “+” teken te klikken achter ‘Scouting Jeanne d’Arc Susteren’ en twee keer op het “+” teken achter ‘Scouting Susteren’. Dan heeft u nog 1 stem over, waarmee u een andere vereniging kunt steunen.

Wilt u dit ook met familie, vrienden en bekenden delen?

Want hoe meer stemmen hoe meer vreugd (lees Euro’s)!

Bankiert u wel bij Rabobank, maar bent u nog geen lid?
Wordt dan zo snel mogelijk (gratis) lid, dan bent u volgend jaar ook in de gelegenheid om ons te steunen.

Mede namens alle leden dank ik u alvast hartelijk voor uw steun.

J.P.W.M. Fuchs
Groepsvoorzitter Scouting Jeanne d’Arc Susteren