Collecte Jantje Beton | Maandag 10 Februari 2014 t/m Zaterdag 15 Februari 2014.

poster_A4_Jantjebeton_Scouting_2014_site

Doe Mee!
Help Jantje Beton met de collecte en help daarmee onze Scouting!

Al een aantal jaren helpen wij als Scouting het Jeugdfonds Jantje Beton, door de collecte in de kernen Dieteren, Nieuwstadt, Roosteren en Susteren te organiseren.
Om alle adressen te kunnen bezoeken zijn we nog op zoek naar collectanten!

Jantje Beton steunt jeugdorganisaties waardoor kinderen meer mogelijkheden krijgen om te spelen. Daarnaast gaat 50% van de opbrengst naar de verenigingen. Hiermee  wordt nieuw spelmateriaal aangeschaft.

Meer informatie?
Van 10 t/m 15 februari vindt de Jantje Beton collecte weer plaats.
Collecteer mee en help kinderen bij u in de buurt. Wij, Jantje Beton en Scouting, zijn heel blij als u zich opgeeft als collectant? Neem dus contact met ons op.
Like ons op onze Facebook-pagina, meld je bij de speltakleiding of neem contact op met de coördinator van de collecte binnen onze vereniging:
Bel 046-4494753 of mail naar: jantjebeton@scoutingjeannedarc.nl