Een geslaagde poelendag!

Afgelopen zaterdag heeft een deel van de leden weer enthousiast meegewerkt in de Dort (stukje bos tussen Echt en Susteren). De leden hebben vol energie gesnoeid, gezaagd en geknipt om alle bomen en struiken te korten voor de voortplanting van de boomkikker. Deze bijzondere kikker werd enkele jaren geleden met uitsterven bedreigt, voornamelijk door het ontbreken van een geschikte leefomgeving. Voor die leefomgeving hebben de jeugdleden en hun ouders gezorgd afgelopen zaterdag.
Met veel leuke reacties en een geslaagde zonnige ochtend kan ik namens mezelf en alle aanwezige leiding spreken van een succesvol evenement. Wij hopen komend voorjaar nog meer leden te mogen begroeten in de Dort om ook dan weer een leuke ochtend te beleven.
Hartelijk dank voor jullie deelname!!