Klusdag Scouting Jeanne d’Arc Susteren

Wanneer? Zaterdag 14 juni 2014
Waar? Buitenterrein “Aan het spoor”, Spoorstraat 2a, 6114 EL Susteren

Er is nog altijd veel te klussen op het buitenterrein “Aan het spoor”  in Susteren en alle hulp is daarbij welkom. Tijdens onze laatste klusdag in maart was het super gezellig. In een paar uur hebben we het hekwerk gezet, bomen gesnoeid en het gebouw opgeruimd. Er liggen nog een paar andere klussen te wachten, dus zijn wij opzoek naar enthousiaste mensen die de hele dag of een paar uurtjes kunnen en willen helpen.

Op zaterdag 14 juni as. willen we weer een dergelijke dag organiseren. Voor deze klusdag zijn wij opzoek naar vrijwilligers die bereid zijn om een dag (of dagdeel) te helpen met klussen.

Hierbij kan worden gedacht aan:

• Werkzaamheden op het terrein;
  • Kleine klussen in en om het gebouw;

Wilt u helpen met het klussen?
Dan kunt u een email sturen naar: stichting@scoutingjeannedarc.nl

Geef daarbij aan op welke tijden u beschikbaar bent.
Wij brengen u zo snel mogelijk op de hoogte van de klustijden en eventueel meer informatie over de dag zelf.

Iedereen is welkom, ook ouders!
Alvast bedankt!