NL Doet locatie HK Mariaveld

gebouw

Beste kaderleden, Plusscouts en ouders/verzorgers en verdere belangstellende

Ook dit jaar gaat onze Scoutingvereniging weer deelnemen aan NL-doet, een jaarlijkse activiteit ter ondersteuning van vrijwilligersorganisaties door het “Oranje Fonds”.

Dit jaar wordt deze activiteit georganiseerd op zaterdag 10 maart 2018 van 10:00 uur tot 16:00 uur

Onze activiteiten zullen vooral de verdere afbouw van onze buitenlocatie.

Denk aan o.a.

–      het plaatsen van de luiken voor de ramen

–      het maken van rekken in de opslagcontainers

–      onderhoud van de groene omgeving

Elke ondersteuning is welkom.

We zijn dus op zoek naar ‘handjes’ die ons kunnen ondersteunen bij bovengenoemde activiteiten, maar ook hulp bij het zetten van koffie, thee en het smeren van broodjes is welkom.

Kortom, voor iedereen die wil helpen is wel een klusje te vinden.

Vervelen is niet nodig!

Hebt u ruimte om een hele dag te helpen of maar enkele uurtjes; geen probleem elke ondersteuning is welkom.

We sluiten de dag af met een gezellige BBQ voor iedereen, die deze dag heeft meegeholpen. Voor de inkoper is het van belang dat u zich even aanmeldt.

Aanmelden kan via de site van NLDoethttps://www.nldoet.nl/klus/31610 of door te mailen aan: stichting@scoutingjeannedarc.nl

Beleefd uitnodigend,

Namens Groepsbestuur en Beheerstichting Scouting Mariaveld Susteren,