Opening Scoutingseizoen 2014-2015

Scouting Jeanne d’Arc Susteren organiseert op zondagmiddag 24 augustus de opening van het scoutingseizoen 2014-2015.
Deze activiteit wordt georganiseerd in de vorm van een familiemiddag voor alle kinderen en hun ouders uit Susteren en omgeving.

De middag is bedoeld om iedereen op een speelse manier (nader) kennis te laten maken met Scouting en voor de leden van onze vereniging om het scoutingseizoen te openen.
In een korte familietocht van ca 4,5 km maken de deelnemers kennis met diverse scoutingtechnieken, -activiteiten en -figuren. Ook worden ze geïnformeerd over de betekenis van Scouting binnen de ontwikkeling van kinderen.

Aangezien het een familietocht is willen we u vragen om samen met uw zoon/dochter en eventuele andere familieleden en bekenden aan deze activiteit deel te nemen.
Uw zoon/dochter mag dus ook vriendjes, vriendinnetjes en hun ouders/verzorgers uitnodigen.

Deelname is gratis en voor drankjes en een traktatie wordt gezorgd.
Wilt u met uw familieleden en eventuele andere kennissen deelnemen, kom dan op zondag 24 augustus om 14:00u met z’n allen naar het HK achter de Amelbergabasiliek (Op de Wallen 2) in Susteren.

Na deze tocht zal het ‘overvliegen’ van de diverse jeugdleden naar de volgende speltak plaatsvinden.

Het programma ziet er als volgt uit:

• 14:00 uur ontvangst van alle deelnemers;
  • 14:10 uur opening van de familiemiddag en speluitleg;
  • 14:15 uur vertrek van de eerste deelnemers;
  • 16:00 uur verwacht einde van de tocht;
  • 16:15 uur het ‘overvliegen’ van de jeugdleden, die van speltak wisselen;
  • 16:45 uur sluiting.

Beleefd uitnodigend, namens alle kaderleden,

Jan Fuchs (groepsvoorzitter)

J. Fuchs