Opening Scoutingseizoen 2015-2016 :: 30-08-2015

Scouting Jeanne d’Arc Susteren organiseert op zondagmiddag 30 augustus 2015 de opening van het Scoutingseizoen 2015-2016. Deze activiteit wordt georganiseerd in de vorm van een familie-activiteit voor alle kinderen en hun ouders uit Susteren en omgeving.

De middag is bedoeld om iedereen op een speelse manier (nader) kennis te laten maken met Scouting en voor de leden van de vereniging om het Scoutingseizoen 2015-2016 te openen.
In een korte familietocht van ca. 4 km maken de deelnemers kennis met diverse Scoutingtechnieken, -activiteiten en -figuren. Ook worden ze geïnformeerd over de betekenis van Scouting bij de ontwikkeling van kinderen.

Aangezien het een familietocht is, willen we u vragen om samen met uw zoon/dochter en eventuele andere familieleden en bekenden aan deze activiteit deel te nemen. Wij hebben alle kaderleden en plus-scouts ingezet om de posten te bemannen, hierdoor kunnen we helaas niet zorgen voor begeleiding tijdens de tocht.

Uw zoon/dochter mag ook vriendjes, vriendinnetjes en hun ouders/verzorgers uitnodigen.

Na deze tocht zal het ‘overvliegen’ van de diverse jeugdleden naar de volgende speltak plaatsvinden.

Deelname is gratis en voor drankjes en een traktatie wordt gezorgd.

Wilt u met uw familieleden en eventuele andere kennissen deelnemen? Kom dan op zondag 30 augustus 2015 met z’n allen naar het HK achter de Amelbergabasiliek (Op de Wallen 2) te Susteren. We beginnen om 10:00 uur, en het einde is gepland omstreeks 13:00 uur.

Beleefd uitnodigend,
Alle kaderleden van Scouting Jeanne d’Arc Susteren