Opening scoutingseizoen 2016-2017

Scouting Jeanne d’Arc Susteren organiseert een familieactiviteit als afsluiting van de zomervakantie

Scouting Jeanne d’Arc Susteren organiseert op zaterdagmiddag 3 September 2016 een familieactiviteit voor alle kinderen en hun ouders uit Susteren en omgeving.
Deze activiteit is bedoeld om iedereen op een speelse manier kennis te laten maken met scouting en voor de leden van de vereniging om het scoutingseizoen 2016-2017 te openen.

opening1
Dit jaar wordt u uitgedaagd om met de hele familie deel te nemen aan
een spannend scoutingspel in de directe omgeving van ons HK in Susteren.
Tevens kunt u zich nader laten informeren over de betekenis van scouting
voor de ontwikkeling van kinderen.
Deelname is gratis en voor drankjes en een traktatie wordt gezorgd.

opening2

Wilt u met uw familieleden en eventuele andere kennissen deelnemen, kom dan op zaterdag 3 september 2016 met z’n allen naar het HK achter de Amelbergabasiliek (Op de Wallen 2) te Susteren.
We beginnen om 14:00 uur en eindigen omstreeks 16:30 uur.