Ouderavond 16 november 2015

Geachte ouders/verzorgers,

Als scoutinggroep vinden we het belangrijk om ouders/verzorgers zoveel mogelijk te betrekken bij het reilen en zeilen van de vereniging.

Vaak beschikt u als eerste over waardevolle informatie, die wij goed kunnen gebruiken om de kwaliteit van het scoutingspel en/of uw tevredenheid en de tevredenheid van het jeugdlid op peil te houden dan wel te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan de opmerkingen die u van uw zoon/dochter krijgt bij thuiskomst van een groepsavond of een andere scoutingactiviteit.

Wij vinden het fijn als u deze informatie met ons wil delen, dat kunt u op veel manieren doen. Om de drempel te verlagen, maar ook om met u te praten of te overleggen over andere zaken van onze vereniging, organiseren wij twee keer per jaar een ouderavond.

Na succesvolle ouderavonden in juni 2014 en november 2014, willen we u weer uitnodigen voor een ouderavond op maandag 16 november 2015 in ons HK.

Geef uw ideeën, opmerkingen enz. aan ons door en praat met ons mee.

We rekenen op uw aanwezigheid.

Voor de exacte invulling van deze avond, vraag ik ook uw medewerking. Hebt u een onderwerp dat u graag besproken zou willen zien, laat me dat dan z.s.m. maar voor 10 november a.s. per email weten. U kunt me bereiken via voorzitter@scoutingjeannedarc.nl of telefonisch op 06-13439691.

Ik hoop snel van u te horen.

U beleefd uitnodigend,IMG_1127

Namens de groepsraad,

J.P.W.M. Fuchs

Groepsvoorzitter

Bent u, onverhoopt, toch verhinderd op 16 november a.s.,

meldt u zich dan tijdig per email af bij onze secretaris (secretaris@scoutingjeannedarc.nl)!

J. Fuchs