Start Scoutingseizoen 2014-2015

Beste ouders/verzorgers,

De zomervakantie 2014 loopt weer ten einde, de kindervakantiewerkweek gaat van start en dat zijn allemaal voorbodes voor de start van het nieuwe scoutingseizoen.

Het scoutingseizoen 2014-2015 willen we op een spectaculaire en ludieke manier openen in de namiddag van zondag 24 augustus 2014. Noteer deze datum alvast in uw agenda. De werkgroep is momenteel druk doende met de uitwerking van het concept. Hou de website in de gaten want nadere informatie over deze openingsactiviteit (o.a. tijdstip en waar het zal gebeuren) zal via dit medium gepubliceerd worden.

De organisatie probeert er een familiedag van te maken voor onze jeugdleden en hun ouders, broertjes, zusjes en vriendjes/vriendinnetjes, maar ook voor alle andere kinderen uit Susteren en omgeving die op deze manier kennis kunnen maken met scouting. Dus … zeg het voort en nodig ook uw familieleden, vrienden en bekenden uit om mee te doen! Laat uw zoon/dochter dat ook doen, dan zal dit een geslaagde middag worden.

Beleefd uitnodigend, namens alle kaderleden,

Jan Fuchs (groepsvoorzitter)

J. Fuchs