Kamp bevers welpen dinsdag 10 juli 2018

Dinsdag 10 juni 2018

Wat een zaligheid, die rolluiken boven op de slaapzalen.

Andere jaren waren de bevers en welpen al voor zevenen wakker, maar vandaag was het bijna acht uur voordat alle ogen open waren.

Nest 1 had corvee deze ochtend

Nadat we het ontbijt op hadden moesten we een lunchpakket gaan maken om mee te nemen

Om half elf vertrok de eerste groep met de auto’s naar de speeltuin toe.

Het werd nog even spannend.Toen we daar aankwamen bleek alles gesloten te zijn, maar gelukkig is alles toch nog goed gekomen.

Ook de 2de groep werd nog op gehaald en toen kon het speelplezier beginnen.

We waren vandaag te gast bij speeltuin Lauradorp te Landgraaf.

De kinderen hebben zich goed vermaakt tijdens het spelen.

Tussen de middag hebben we onze lunchpakketten lekker opgegeten en natuurlijk werd ook het zakgeld uitgegeven aan ijs en snoep.

Zelfs tijdens het regenen door hebben de bevers en welpen nog lekker in het zand gespeeld

Aan het einde van de middag heeft de eigenaresse van de speeltuin frietjes en een snack voor ons gebakken en als verrassing kregen we nog een ijsje van haar.

Toen werd het weer tijd dat we terug naar onze kampplaats gingen, want voor de bevers was dit de laatste dag en hun ouders zouden om half acht aanwezig zijn

Samen met de bevers en welpen hebben we het kamp afgesloten voor de bevers.

Givano en Bas hebben de vlag omlaag mogen halen.

Als aandenken kregen de bevers nog een kleinigheidje mee.

Omdat Liam morgen jarig is hebben we nog voor hem gezongen en heeft Liam nog getrakteerd op een lekker ijsje.

Nadat de bevers naar huis waren hebben de welpen nog even vrije tijd gehad. Enkele welpen en scouts hebben naar het voetballen gekeken.

Sommige welpen zijn gaan douchen en daarna is iedereen lekker naar bed gegaan

Hopelijk krijgen we deze nachtweer zo’n lekkere nachtrust