kamp bevers welpen woensdag 11 juli 2018

Scouting 11-07-2018

Vanmorgen stonden de kinderen op, maar Kurt niet die sliep lekker door.

Toen had nest 2 corvee. Daarna hebben we lekker ontbeten, en toen moesten we ook een lunchpakket klaarmaken.

Toen moesten we ook een rugzak klaarmaken met een drinkbeker en het lunchpakket.

Toen gingen we op pad we gingen toen een speurtocht lopen. Dat was erg gezellig.
Daarna hebben we een spel gedaan dat je munten moest verdienen dat waren verschillende spellen dat waren kroontje prikken, armpje drukken, kwartet, balletje balletje, zoek de dame, gokken en memory als je met deze spellen won kon je muntjes verdienen.
Daarna gingen we gewoon zelf spelen.
Toen hebben we macaroni gegeten dat was heerlijk.
Toen gingen we in het bos het smokkelspel spelen dan moest je druks kopen en verkopen als je door de politie (dat waren de scouts) werd getikt dan moest je al je druks inleveren en wie aan het einde van het spel het meeste geld had had gewonnen.
Daarna gingen we appels bakken op het kampvuur je mocht met rozijnen of zonder.
Daarna gingen de kinderen slapen.
En ze sliepen nog lang en gelukkig.

Groetjes Kurt en Nadine