Kamp bevers welpen zondag 8 juli 2018

Scouting logboek eerste dag 8-7-2018 .Thema sprookjes:

De ouders brachten de kinderen naar het scouting gebouw in Landgraaf.
De kinderen waren een beetje zenuwachtig.
Toen gingen we openen. Eva van de bevers en Renzo van de welpen mochten samen de vlag hijsen.
Daarna zijn we het spel ren je rot gaan doen. En toen gingen de kinderen hun bed klaar maken voor vanavond.
Toen gingen we naar het bos en mochten we zelf een spel spelen of een hut bouwen om het bos te verkennen, want er waren gebieden waar je niet mocht komen.
Toen gingen we terug om avond te eten,dat was tomaten soep en broodje frikandel en of een broodje hamburger dat was erg lekker.
Toen gingen we terug naar het bos daar hadden we een spel gedaan dat je een kaartje kreeg en dat kaartje had een kleur en daar stond een R op (van rechts) en een L op (van links).
In het bos liepen een paar leidingen die hadden gekleurde sokken aan een kleur aan de linker voet en een andere kleur aan de rechter voet.
Je moest dan een leiding tikken en als je je kaartje laat zien en de leiding die kleur had op de op de goeie voet dan tekende hij of zij het kaartje af als je het foute had dan tekende hij of zij het niet af maar er liep ook een heks rond in het bos die je kon af tikken als dat gebeurde dan moest je het kaartje inleveren en dan moest je bij baloe een nieuw kaartje halen.
Toen werden we terug geroepen om een wit T-shirt te halen toen gingen we er een sprookjes figuur erop tekenen.
En daarna gingen de kinderen buiten spelen en daarna moesten de kinderen zich gaan omkleden.

En toen sliepen de kinderen nog lang en gelukkig.

Groetjes Nadine en Luuk