Zomerkamp 2014 Bevers en Welpen :: Dag 1

Eerder vandaag (zaterdag 12 juli 2014) is ons zomerkamp van start gegaan.

Deze ochtend hebben we eerst de scouts uitgezwaaid, zij zijn vandaag ook op zomerkamp vertrokken, naar Mook.
Hierna hebben we zelf de aanhangwagen ingeladen en is onze reis naar Venlo begonnen. Dit jaar hebben we het iets anders aangepakt dan anders, de leiding is namelijk al een dag eerder op de kampplaats om alles klaar te maken.

Om 12 uur zijn wij (de leiding) bij het gebouw in Venlo aangekomen.
DSCF4093

Onze eerste taak hier was om de aanhangwagen uit te laden.
DSCF4091

Nadat de aanhanger was uitgeladen en het gebouw was ingericht zijn we de eerste boodschappen voor deze week gaan halen.
DSCF4096

Nadat alle boodschappen waren uitgeladen hebben we samen geluncht. Daarna hebben Jelle en Jan-Mark, in het bos, het gebied uitgezet waarbinnen we deze week mogen spelen.
Na nog gezellig te hebben gegeten bij de lokale frituur zijn Sanne, Jan-Mark en Jelle gezellig naar de markt geweest om naar het voetballen te kijken. De overige leiding is bij het gebouw gebleven om nog even van de rust te genieten.

Dit was onze eerste dag op het zomerkamp in Venlo.