Zomerkamp 2014 Bevers en Welpen :: Dag 3

Nadat de film gisteravond was afgelopen en er afspraken waren gemaakt dat iedereen meteen ging slapen was het vrij snel rustig op de slaapzaal.

Toen iedereen de volgende ochtend zich gewassen en aangekleed had zijn we gaan ontbijten. Het is altijd leuk om te zien hoeveel er gegeten wordt door bepaalde welpen.

Na het eten moest er natuurlijk ook corvee gedaan worden

en vervolgens zijn we weer aan de slag gegaan met ons thema indianen.

Deze ochtend stond op het programma indianen tooien en vredespijpen maken.

Alvorens we gingen lunchen hebben we nog even in het bos gespeeld.

’s Middags zijn we verder gegaan met ons thema en hebben we trommels gemaakt.

DSCF4181 DSCF4187

Vervolgens zijn we nog even het bos in geweest, totdat het eten klaar was.

We hebben vanavond heerlijke macaroni gegeten. Sommige welpen konden er geen genoeg van krijgen.

’s Avonds hebben we een quiz gehouden over indianen. Tijdens deze quiz moesten er ook opdrachten worden gedaan, namelijk een lied maken en een indianendans uitvoeren.

DSCF4190 P1050340 P1050345 P1050351

Om rustig in slaap te vallen hebben we nog even een film gekeken, daarna hebben we snel onze bedden opgezocht.

Welterusten allemaal en tot morgenvroeg.