Zomerkamp 2014 Bevers en Welpen :: Dag 4

Ze waren toch echt moe en alle welpen waren wonderbaarlijk om 8 uur nog aan het slapen, echter  een half uurtje later was dat ook niet meer het geval.

Opstaan boterhammen smeren, dit tevens ook voor de activiteit van vandaag, zwemmen.

Eigenlijk was alleen het buitenbad open omdat volgens het personeel van het zwembad L1 (die van de radio) hadden gemeld dat het warm genoeg zou zijn.

P1050357 P1050370

Nadat we het personeel overtuigd hadden dat we het toch wat koud vonden en graag de kampweek wilden eindigen zonder zieken, mochten we toch binnen zwemmen. Onder voorwaarde dat we wel om 3 uur uit het bad moesten, maar de tijd daarvoor was ruim voldoende.
Uiteindelijk hadden we alleen een heel zwembad voor onze welpen ter beschikking. Inclusief een badjuffrouw die nog extra toezicht hield.
Na het personeel bedankt te hebben, keerden we weer terug naar onze kampplaats (HK).

Op kampplaats nog even verrast door de snelheid van onze kampkok Diny, die in een mum van tijd ervoor zorgde dat we lekker zaten te eten.

Na het eten nog spelen in het bos, kampvuurtje en voor het slapen gaan op bioscoop formaat nog  even de film van gisteren afkijken.

P1050403 P1050409

Na deze vermoeiende dag, verwachten we ook dat ze niet echt vroeg wakker worden.

Maar dat gaat u morgen wellicht lezen