Zomerkamp 2014 Bevers en Welpen :: Dag 7

Het was zoals verwacht lang stil op de slaapzaal vanochtend.
Om kwart over negen hebben we de welpen wakker gemaakt met een verjaardagslied.
Vandaag is Nick namelijk  jarig. Na uitgbreid gezongen te hebben en nadat Nick de felicitaties in ontvangst had genomen zijn we toch maar opgestaan.

DSCF4344 DSCF4352

Na het ontbijt en het corvee zijn we naar het park gegaan om een beetje verkoeling op te zoeken.
In dit park stond een ijzeren schaap of was het toch een koe. waar water uit kwam als je met zijn staart op en neer ging.

vrijdag ochtend  tot  1440 023 vrijdag ochtend  tot  1440 049

Om half 2 gingen we terug naar het gebouw en daar werden we verrast met allerlei lekkernijen, die de welpen (meisjes) hadden gemaakt.
Daarna zijn we gaan eten. Na het eten heeft Nick nog getrakteerd voor zijn verjaardag.
Zijn moeder had een hele leuke snoeptaart gemaakt.

kamp 18-7-2014 003

Na de lunch hebben we eerst de tipi’s afgebroken, dit vonden veel welpen wel erg.
Een van de tipi’s was zelfs omgetoverd tot schommel.
In de tussentijd hebben enkele welpen onder leiding van Floris nog een dominobaan gebouwd.

DSCF4397

Hierna hebben we nog enkele waterspelletjes gedaan. Met het warme weer was dit wel een verademing.

DSCF4404 DSCF4411

Om kwart over zes kwam Jack van de frituur ons het eten brengen en zoals beloofd had hij voor iedereen een lolly bij zich.

kamp 18-7-2014 022

Na het avond eten hebben we samen met de welpen (meisjes), het spel  de jongens tegen de meisjes gedaan.
Na afloop hiervan hebben we nog gedanst en sommige welpen zijn gaan voetballen in het donker.

DSCF4427 DSCF4456

Langzamerhand gingen de welpen een voor een naar bed toe.
Dit wordt alweer onze laatste nacht van deze kampweek.