Zomerkamp 2014 Bevers en Welpen :: Dag 8

Na een korte nacht moesten we deze ochtend alweer vroeg op.
Om 8 uur werden de welpen weer gewekt met muziek, wat ze geweldig vonden.

Na het aankleden en wassen zijn we snel gaan ontbijten, want de ouders kwamen om half 11 de welpen ophalen en er moest nog een heleboel gebeuren.

DSCF4465

We zijn vervolgens met z’n allen het buitenterrein gaan opruimen en enkele welpen zijn begonnen met de afwas.
Hierna is iedereen zijn spullen gaan inpakken. Het is altijd leuk om te zien hoeveel er wordt meegenomen in zo’n week.
Ook werd er nog opgeruimd in de grote zaal.
Alle tafels moesten weer op hun plaats terug worden gezet en ook hier moest natuurlijk geveegd worden.

DSCF4470 DSCF4474 DSCF4476

Rond een uur of 10 arriveerde de eerste ouders om de welpen op te halen. Om half 11 was de officiële sluiting van het kamp.
De welpen kregen nog een vredespijp mee als aandenken.

DSCF4489 DSCF4502 DSCF4503

Het was weer een geweldige kampweek samen met onze welpen. Bedankt hiervoor.
Natuurlijk willen we ook Diny bedanken voor de goede zorgen en het lekkere eten.

Wij wensen iedereen nog een fijne vakantie en tot op de opening van het nieuwe scoutingjaar.
Deze wordt gehouden op zondag 24 augustus.