Zomerkamp 2019 bevers en welpen

Dinsdag 9 juli

Ook deze ochtend was het weer op tijd dag en mochten de corveers weer als eerste opstaan.

Deze ochtend hadden Liam S, Fender, Luuk H, Sem, Eefje en Bart corvee

Tijdens het ontbijt hebben we weer een lunchpakket gemaakt, want we gingen deze dag weer op pad.

Na het ontbijt werd er weer afgewassen en de andere bevers en welpen gingen hun rugzak klaar maken.

De bevers en 3 welpen, die deze avond naar huis gaan hebben hun koffers en luchtbedden opgeruimd

Nadat alles klaar was, vertrokken we naar de speeltuin Kitskensberg

Daar hebben we ons de hele dag vermaakt.

Vooral op het springkussen met de andere scouting groep was na een slechte start toch wel geweldig.

De hele dag hebben we geluisterd naar kinderliedjes uit een soort draaimolen, stopte de muziek dan was er altijd wel iemand die even aan de slinger draaide

Na de lunch mochten ze dan eindelijk hun zakgeld gaan gebruiken en dat werd natuurlijk ook gedaan.

Het geld werd hoofdzakelijk gebruikt voor ijs en snoep

Liam V vond het maar vreemd dat er nog een akela in de speeltuin aanwezig was

Om vijf uur zijn we weer richting gebouw gegaan waar er nog even gespeeld werd, totdat het avond eten er was.

Deze avond aten we friet met knakworsten, kipnuggets en pudding toe.

Omdat we een beetje in tijdnood zaten hebben we met ons allen het corvee gedaan. Dit ging supersnel en sommige welpen stelde voor om dit altijd zo te doen.

Om half 8 werden de bevers en 3 welpen opgehaald.

Er werd gesloten met het beverlied en de bevervlag werd om laag gehaald.

De bevers en de 3 welpen kregen nog een insigne als kamp aandenken.

Tijdens de sluiting werd er ook nog afscheid genomen van Margret, zij gaat helaas stoppen met de bevers

Omdat er nu voldoende plaats was in de slaapzalen, zijn deze anders ingedeeld.

De meiden in de ene zaal en de jongens in de andere zaal.

Na de verhuizing hebben we nog even buiten gespeeld en daarna zijn we gaan douchen en naar bed.

Hopelijk wordt het weer een rustige nacht