Zomerkamp 2019 bevers en welpen zondag 7 juli

Wij als leiding zijn al een dag eerder op kamp vertrokken om alle spullen klaar te zetten en de omgeving te verkennen. Helaas kregen we wel van de beheerder te horen dat het fase 2 is, dus dat betekent dat we nog geen vuur mogen stoken.

Op zondagmiddag om 14:00 uur kwamen onze welpen en bevers aan.

We hoorden van de ouders dat al veel bevers en welpen niet konden wachten om op kamp te gaan

Het duurde even voordat alle welpen en bevers er waren, maar om half 3 konden we eindelijk beginnen met de opening.

De bevers deden het beverlied en daarna de welpen hun opening.

Olivier en Liam S mochten de vlag hijsen.

Jolanda vertelde nog een keer wat de regels van ons kamp zijn.

Tijdens de opening kwamen Suske en Wiske naar ons toe en zij vertelde ons dat Lambiek Lambricus aan het zoeken was, maar nog niet terug gekomen is. Zij vroegen ons of wij hen wilde helpen om Lambiek te zoeken

Na de opening hebben we afscheid genomen van de ouders en zijn we de slaapzalen gaan inrichten.

De bevers en de jongste welpen in de ene zaal en de oudere welpen in de andere zaal

Deze middag hebben we Suske en Wiske ganzenbord gedaan, dit vonden ze allemaal erg leuk.

Om 17:00 uur werd er natuurlijk even tijd vrijgemaakt voor degene die naar het dames voetbal wilden kijken.

Tijdens het voetbal hebben we ook nog gegeten.

Heerlijke tomatensoep en broodje frikandel, hamburger, kroket met vele lekkere dingen erbij.

Na de 1-0 achterstand was het snel gedaan met het voetbal kijken.

Deze avond zijn we verder gegaan met het ganzenbord spel.

Nest 2 van Luuk C, Djessey, Dean , Amy, Shanya en Bas hadden gewonnen.

Als afsluiting van de avond hebben we nog 2 rondjes kien gedaan.

Dit vonden ze wel allemaal erg spannend, vooral als de rijtjes of er bijna een volle kaart was. Helaas hadden ook enkele welpen valse kien en zij mochten toen een liedje zingen.

Om 21:30 uur zijn we de bevers en welpen richting bed gegaan.

De foto’s van deze dag staan op onze website