Zomerkamp Baarlo bevers en welpen maandag 17-7-2017

Het was vanochtend boven verwachting lang stil op de slaapzalen.

Om kwart voor acht zijn we begonnen met opstaan en het corvee.

Dit betekende, de tafel dekken, na het eten weer afruimen en afwassen van alle spullen.

Na het eten moesten we een lunchpakket gaan maken, want we gingen vandaag op pad.

Nadat de rugzakken ingepakt waren konden we vertrekken. Omdat het nog wel een eindje lopen was zijn we begonnen met een pendeldienst.

Om 11 uur waren we allemaal in ons bijna privé zwembad de Breebronnen. In Maasbree.

Daar hebben ze met veel plezier gezwommen. Niemand van de leiding was veilig in het water. Ook ontstond er zelf een liefdeskoppel.
In het zwembad werd geregeld dat als we bij het gebouw waren er een liefdes brief geschreven kon worden door Daniel met hulp van Rob en Ryan

Na een middag zwemmen hebben we ons nog even gedoucht.

Voordat we weer terug naar de kampplaats gingen heeft de leiding nog getrakteerd op een ijsje of een zakje chips.

Daarna kon de tocht terug weer beginnen. Ook nu hadden we weer een pendeldienst.

Bij het gebouw aangekomen hebben we de natte was opgehangen en toen was het wachten op het eten, want ze hadden toch wel erge honger.

Nest 3 was aan de beurt voor corvee en begon met de tafels te dekken.

Tijdens dit corvee werd er begonnen aan de liefdesbrief voor Jessica.

Nadat iedereen zijn bordje gevuld had met lekker eten, vanavond stond gebakken aardappelen, vissticks, erwten en wortelen, sla, appelmoes en
gemengde vla op het menu, werd er smakelijk gegeten.

Na het eten had nest 3 weer corvee en ze begonnen aan de grote afwas.

De andere bevers en welpen mochten even iets voor zich zelf gaan doen.

De liefdesbrief werd afgemaakt en aan Jessica gegeven, deze werd in ontvangst genomen met een knuffel.

Sommige meisjes hadden de loombandjes gevonden en vonden het leuk  de haren van leiding te doen.

Deze avond hebben we nog een piratenquiz gedaan en Rob en Justin hebben gewonnen.

Als prijs mochten ze uitkiezen welk spel ze gingen doen. Het werd trefbal.

Het werd weer langzaam aan tijd om de bedden op te gaan zoeken.

Het duurde niet lang of het was weer stil op de slaapzalen.