Zomerkamp Baarlo bevers en welpen zaterdag 22 juli 2017

Zoals de vorige avond al gezegd was , zouden we deze ochtend vroeg op moeten staan.

Om kwart voor 8 hebben we de welpen wakker gemaakt. Voor de laatste keer werd er corvee gedaan en gegeten op dit kamp.

Na het eten hebben we allemaal onze tassen en bedden ingepakt.

Daarna werden de banken en tafels ingeklapt en al achter het gebouw gelegd.

Ook werd het buitenterrein schoongemaakt van alle kapotte waterballonnen en loombandjes.

Alles liep volgens wens en we waren al om kwart voor 10 klaar met opruimen.

Nu kon het wachten op de ouders beginnen. De eerste ouders arriveerde al vrij snel, maar durfde nog niet het terrein op te komen.
Nadat de eerste ouder de stap had gezet volgde er meer.

Om half 11 hebben we het kamp afgesloten met het neerhalen van de vlag, dit ging helaas niet zonder horten en stoten.

Er werd aan de ouders nog hulp gevraagd om de aanhangers mee in te laden.

We willen alle ouders, die hiermee geholpen hebben nogmaals bedanken.

Nadat alle welpen naar huis waren vertrokken, hebben we nog de laatste spullen ingepakt in de auto’s.

Nadat we de sleutels weer aan de beheerder van het gebouw hadden gegeven zijn ook wij weer richting Susteren gegaan.

Wij als leiding en kookstaf willen alle bevers en welpen bedanken voor de gezellige en geslaagde kampweek