Zomerkamp Bevers / Welpen 2015 :: 21 juli 2015

Vanochtend was het lang stil op de slaapzalen . Om kwart over 8 zijn we de bevers en de welpen maar wakker gaan maken.

Vandaag lezen jullie het verhaal van onze welp Rens 9 jaar.

“Vanmorgen zijn we gewekt met muziek, dit vond ik erg leuk.

Daarna zijn we op gestaan en zijn we gaan eten. Vandaag had ik afwas corvee en dit hadden we snel gedaan met onze corvee groep.

Toen mochten we even zelf buiten gaan spelen, totdat het programma begon.

Allereerst werd ons verteld dat we afgelopen nacht met het vliegtuig naar Griekenland zijn gevlogen.

In Griekenland zijn de olympische spelen begonnen en dit gaan we vandaag doen.

We moesten natuurlijk nog door de douane en kregen weer een stempel in ons paspoort.

Als eerste onderdeel hadden we wand klimmen. Niels is ons hierbij komen helpen.

Toen ik steeds hoger klom vond ik steeds enger worden, ik ben tot bijna bovenin gekomen.

We hebben tijdens het klimmen ook gezongen voor Bo Peusen, want hij was jarig geweest.

Ik heb nog wat gekleurd en getekend, daarna was het weer tijd voor het eten en corvee.

Deze middag hadden we een olympische dag. De volgende spellen hebben we gedaan:

Bekers overbrengen over ons hoofd, in deze bekers zaten gaatjes, zaklopen met te kleine zakken , (deze waren voor 3 jarige) dienblad met waterballonnen race, kegel estafette frisbeeën (borden gooien) water overbrengen door achteruit te lopen.

Het was een leuke middag.

Daarna was het tijd voor het eten en we zijn deze avond verwend, want de opa en oma van Evi hadden voor ons heerlijk gekookt.

Ik vond het erg lekker.

Om half 8 zijn de bevers met een vlucht terug gegaan naar Nederland. Zij hebben een heel leuk kamp gehad.

‘S avonds hebben we nog boerengolf en trefbal gespeeld.

Toen werd het weer tijd om ons te wassen en klaar te maken voor de nacht.

Samen met Akela heb ik dit verhaal nog geschreven.

Het verhaal van meneer Doewanjee werd nog verteld toen we op onze slaapzakken zaten.

Het was weer een hele leuke kampdag. Welterusten en tot morgen.