zomerkamp bevers en welpen donderdag 11 juli

Zomerkamp Roermond

donderdag 11 juli

Vandaag waren de welpen rond 8:00 uur op.
Iedereen stond snel op, nadat ze gehoord hadden dat we gingen zwemmen.

De corvee was snel gedaan en vervolgens konden we aan het ontbijt beginnen. Ook werd er een lunchpakket gemaakt.

Na het ontbijt werden de dagelijkse gewonnen totems uitgedeeld. Aaron kreeg de pechvogel, omdat hij gisteren zo enthousiast op de stoel sprong om de ballon te pletten dat hij achterover kukelde. Hij lag gisteren hard lachend op de grond.

We vertrokken rond 10 uur met de benenwagen richting het zwembad. We hebben de hele dag lekker gezwommen. De welpen hadden het zelfs te druk om fruit te eten.
Na het zwemmen liep iedereen terug zonder gemopper.

Bij terugkomst had de kookstaf heerlijke macaroni gemaakt. Alle buikjes hadden honger, sommige welpen aten wel 3 borden macaroni op. Het toetje waren stukjes fruit, de bakken waren helemaal leeg.

Bas ging na het eten naar huis. Hij kreeg het zomerkamp-insigne mee en zijn ouders verrasten de leiding met een heerlijke kersenvlaai.

Vanavond was het eindelijk zover, het kampvuur mocht aan.

Er werden marshmallows gesmolten en liedjes gezongen.

Na een geslaagde dag vielen de oogjes redelijk snel dicht.