Zomerkamp Bevers / Welpen 2015 :: 25 juli 2015

Dit is al weer de laatste dag van ons zomerkamp 2015.

Deze ochtend moesten we vroeg opstaan, omdat we nog heel veel werk moesten doen voordat de ouders kwamen. Om half 8 waren we dan ook allemaal uit onze bedden.

Bo P., Nick, Ben en Aram mochten voor de laatste keer de tafels dekken en daarna gingen we ontbijten.

Na het ontbijt werd er door Mike, Kay, Duncan en Bo P.  afgewassen, de andere welpen moesten hun tassen verder inpakken en daarna helpen om de rest op te ruimen.

De tafels moesten op hun plaats worden teruggezet en daarna werden de vloeren geveegd.

Toen alle spullen ingepakt waren werd de aanhanger, de auto van Baloe en de auto van Akela ingeladen.

We waren ruim op tijd klaar voordat de eerste ouders arriveerden.

Heel stilletjes van vermoeidheid zaten ze rustig te wachten, op de komst van de eerste ouders.

Om 10 uur hebben we het kamp afgesloten met het neerhalen van de vlag en de welpensluiting. De welpen kregen nog hun paspoort mee en een aandenken aan dit kamp.

Na van elkaar afscheid te hebben genomen, vertrokken de welpen met hun ouders weer richting huis.

Wij hopen dat jullie allemaal een leuk kamp hebben gehad.

Voor de leiding was het kamp echter nog niet afgelopen, na het laatste schoonmaken was het wachten op de beheerder.

Daarna zijn wij ook richting Susteren vertrokken en hebben daar weer de aanhanger en de auto’s uitgeladen en de spullen opgeruimd.

Wij als leiding willen alle bevers en welpen nogmaals bedanken voor het leuke en gezellige kamp.