Zomerkamp Bevers / Welpen 2015 :: 18 juli 2015

Na weken van voorbereiding is vandaag de dag gekomen dat ons zomerkamp gaat beginnen. Vroeg in de middag hebben we de aanhanger en de auto’s geladen en zijn we met de leiding richting Eygelshoven gegaan. Daar aan gekomen kon het uitladen beginnen en hebben we het gebouw zover mogelijk ingericht.

Ook moesten er natuurlijk nog boodschappen gedaan worden. Diny, Jolanda en Veronique vertrokken naar de Jumbo. Daar werden we vriendelijk geholpen door een Jumbomedewerker Guy, die zelfs nog meehielp om de boodschappen in de auto te laden.

Ondertussen zijn Johannie, Youri, Jelle, Jan-Mark, Michael en Ida de speurtocht door Eygelshoven uit gaan zetten en kwamen ze nog gezellig even bij de Jumbo langs. Baloe (Ron) heeft tijdens onze afwezigheid nog wat hand en span diensten verricht bij het gebouw.

Terug bij het gebouw zijn de boodschappen netjes ingeruimd en zijn de laatste voorbereidingen voor het programma gemaakt. Ook de corveelijst voor de komende week en de slaapplaats-verdeling is klaar.

Na dit alles zijn we met zijn allen gezellig gaan uiteten bij Le Courvet.

Terug bij het gebouw hebben we de kampvuurplaats uitgeprobeerd en genieten we nog even van de rust voordat morgen de bevers en welpen komen.

J. Hoogakker