zomerkamp bevers welpen donderdag 12-7-2018

SCOUTING KAMP 12-7-2018

Vanogtend stonden we op toen hebben we ons aangekleed en verzorcht. Naa het ontbijten

zijn we onze tassen in gaan pakken voor te gaan zwemmen toen we dat hebben ge daan zijn we gaan lopen naar het zwembad en daar hebben we de helen dag ge speeld, gezwommen en hebben we een ijsje ge kregen van Akela.

Op het eind van de dag zijn we terug geloopen naar het HK. nest 2 had korve en we hebben aardappele met vlees, sla, ertjes en worteltjes ge geeten

toen zijn we naar het bos ge gaan eerst mochten we vrij spelen en als laatste hebben we sardientje ge daan.

GROETJES MILA EN SHANYA

Het was weer lang stil deze ochtend, maar omdat we op tijd weg moesten hebben we toch maar de welpen om 8:30 uur gewekt.

Nest 2 had deze ochtend corvee.

Na het eten hebben we weer een lunchpakket gemaakt. Verder moesten we onze zwemtas in pakken.

Om kwart over 10 vertrokken we samen met de scouts voor een wandeltocht van ongeveer 2.2  km naar het zwembad.

Ik moet zeggen dat er een aardig tempo in ons wandelen zat

Bij zwembad aangekomen zijn eerst Lisa en Akela naar binnen gegaan om de kaartjes te regelen. Eindelijk mochten we naar binnen en ons omkleden.

Nadat we al onze spullen buiten op het veld hadden gezet zijn we het water in gedoken. Het water in het buitenbad was wel erg fris, dus daar hebben we niet veel in gezwommen. Het bad met de stroomversnelling had meer belangstelling, want dat was heerlijk warm.

Helaas mochten we in het zwembad geen foto’s maken i.v.m de privacywet

Deze middag hebben we ook nog een ijsje gekregen van Akela.

Na een hele middag gezwommen te hebben zijn we om 16:30 uur weer gaan aankleden, nadat we natuurlijk eerst even lekker hadden gedoucht.

Ook de terugweg hebben we met de voet afgelegd, zelfs de kleinste welpen hebben goed gelopen.

Bij het gebouw aangekomen was het eten al bijna klaar, dus kon nest 3 beginnen met de tafel dekken.

Het eten bestond deze avond uit gebakken aardappelen, erwten en worteltjes, sla, filetlapje en als toetje pudding

Na het corvee zijn we nog even het bos ingegaan en hebben we sardientje gespeeld. Daarna hadden ze nog even vrije tijd.

Om 21:30 zijn we begonnen met het naar bed gaan en al gauw was het stil op de slaapzaal