zomerkamp bevers welpen vrijdag 13 juli 2018

Kamp dag 6

Eerst deden we flessen voetbal.  je moest de flessen gevuld met water kris kras door het veld zetten. dan moest je met een bal de fles omgooien.

Spons estafette. we moesten sponsen over ons hooft doorgeven. De achterste moest hem uitknijpen in een bak.

En we moesten de sponsen ook over gooien.

Toen hebben we spellen met waterballonen gedaan. we moesten met de waterballonen over gooien.

we zijn ook nog van de zeep baan gegaan. En we gingen met de scouts barbecueën.

Toen gingen we dans spellen doen. We moesten dansen en en als de muziek stopte dan moest je stoppen met dansen en de ballon door geven en als je de ballon had als de muziek stopten was je af. Met de ballon spelen en als ie in de lucht was was je ook af. En je moest een ballon om je enkel doen en zorgen dat ie niet kapot gaat want dan was je af maar je mocht ook de ballonnen van anderen kapot maken.

Groetjes Anna & Elena

Het was zoals altijd weer lang rustig deze ochtend.

Nest 3 had corvee deze ochtend

Hierboven hebben Anna en Elena beschreven welke spellen we vandaag allemaal gedaan hebben.

Tussen de middag hebben we wentelteefjes gegeten

Nest 4 had corvee deze middag

Daarna gingen we verder met de waterspellen en als afsluiter mochten de welpen van de zeepbaan af

Deze avond hadden we een gezamenlijke BBQ met de scouts, enkele plusscouts en bestuursleden.

Het eten was goed voorbereid door onze kookstaf.

Na het eten werd er door nest 1 en enkele scouts afgewassen en opgeruimd.

Daarna gingen we nog enkele spellen doen met ballonnen

Om half 10 werd het weer langzaam aan tijd om naar bed te gaan.

Ze mochten nog even kletsen tot uiterlijk 11 uur en dan moesten toch echt de mondjes en oogjes sluiten voor de laatste nacht hier op het kamp