Zomerkamp bevers welpen zaterdag 14-7-2018

Deze ochtend zijn we voor de laatste keer opgestaan tijdens ons kamp.

Het was wel erg vroeg vergeleken met de rest van de week,maar er was nog genoeg te doen voordat de ouders kwamen
Om half 8 maakte Akela ons al wakker en dat vond niet iedereen even fijn.

Na het ontbijt en het corvee zijn we allemaal onze spullen gaan inpakken en natuurlijk moest ook nog het buiten terrein opgeruimd worden.

Al gauw kwamen de eerste ouders het kampterrein op en het weerzien met de ouders was natuurlijk weer geweldig.

Toen bijna alle ouders er waren hebben we het kamp afgesloten door de vlag naar beneden te halen.

Natuurlijk kregen ook de welpen een aandenken aan dit zomerkamp.

Nadat alle welpen naar huis waren gegaan heeft de leiding en de kookstaf het gebouw nog verder opgeruimd en de auto’s ingeladen en vertrokken ook zij richting Susteren.

Wij willen iedereen nog bedanken voor de fijne/gezellige kampweek en een fijne vakantie toewensen.

Tot in het nieuwe seizoen