Zomerkamp Weert maandag 25-7-2016

Het duurde even voordat het rustig was op de slaapzalen, maar toen het stil was hebben ze ook heerlijk geslapen.
De afspraak was dat we om 8 uur zouden opstaan en dat hebben we maar net gehaald, omdat iedereen deze ochtend lekker lang bleef slapen.

Natuurlijk hebben we deze kampweek ook corvee.
Als eerste hadden Luuk, Mexxie en Floris corvee zij moesten de tafel voor het ontbijt dekken.

Het volgende verhaal is geschreven door Ailin , Vienna en Sterre:

Iedereen hef goed geslapen toen gingen we eten en boterhammen maken voor de speurtocht.
Tijdens de speurtocht zagen we gekke dingen, zoals 4 douchende vrouwen , Winny de Phoo en schatige paartjes.
We hebben dit gedaan gepiknick, smokkelspel en stratego.
Het was zeer vermoeiend om zo ver te lopen.
Toen we terug waren heben we kip (was een filetlapje), wortelen en erwten, aardapelen en als toetje vanille pudding.
Gingen we levend cluedo doen en we hebben nog cake gekregen van vienna en toen gingenwe dit schrijven.
Groetjes Ailin, Sterre en Vienna

Ook Vienna, Jelle, Duncan, Bart, Jasmine, Daniel, Bo en Noah hebben deze ochtend corvee gehad.

Na het corvee vonden de welpen weer een brief voor Colin, hierin stond dat we vandaag een tocht gingen lopen.
We gingen per nest de tocht lopen met verschillende vragen.

Halverwege hebben we op het terrein van de hondenclub, deze lag aan de rand van het bos, gegeten.
Voordat het eten bezorgd werd door de kookstaf hebben we eerst nog levend stratego gedaan.

Toen we het eten ophadden hebben we een smokkelspel gespeeld. Jelle van de bevers heeft dit spel gewonnen.

Hierna zijn we weer door middel van een speurtocht terug gelopen naar het gebouw. Daar was het eten al klaar en konden Kayleigh, Kurt en Michiel beginnen met het dekken van de tafel.

Na een heerlijke maaltijd gingen Tatum, Rob en Sem de tafel afruimen, Eva, Justin, Ryan en Rens mochten de afwas doen.

Aansluitend op het corvee las Lucas nog een brief voor en gingen we levend Cluedo spelen.
Ook trakteerde Vienna nog op lekkere cake.

Toen was het alweer tijd om naar bed te gaan. Het was vrij snel rustig.