Zomerkamp Weert zondag 24-7-2016

We hebben hier al lang naar toe geleefd, maar eindelijk is het dan toch zo ver zomerkamp 2016 is begonnen. De leiding is al een dag eerder vertrokken met alle spullen, die we deze week nodig hebben.
Na een goede nachtrust begon de leiding met een stevig ontbijt van spek en eieren, daarna hebben ze de laatste voorbereidingen getroffen voor deze kampweek.

Toen alles klaarstond, kon het wachten beginnen tot de eerste welp of bever zou komen.
Om half 2 was daar dan de eerste bever. Alle spullen werden in de grote zaal gezet.

Toen bijna iedereen aanwezig was, helaas had Daniel zich in de tijd vergist, gingen we gezamenlijk openen. We begonnen met het beverlied en daarna de opening van de welpen.
Kurt, Vienna en Nadine mochten de vlaggen hijsen.

De onderstaande tekst is geschreven door Eva, Jelle en Justin:

Eens in het jaar gaan we op kamp.
Dit keer gaan we naar Weert.
We heben het eerst de beden opgemaakt.
Elke groep heeft een kamer.
Ida heeft een verhaal voor gelezen over opa’s schat.
We zijn de hele tijt buiten.
We gingen op zoek naar Lukas de vriend van opa.
Onderweg kwamen we femna tegen en toen eindelijk vonden we Lucas.
We moesten een parkoer doen en niet zomaar.
We kregen een personleke ps. We heben ge eten tomatensoep met broodje frikadel.
We gingen na het eten verstopertje spellen en toen gingen we dit verhaal schrijven. Best leuk.

Na nog even buiten gespeeld te hebben, gingen we ons klaar maken voor de eerst nacht op het kamp. Natuurlijk was het niet direct stil.
Nu maar afwachten hoe laat morgen de eerste wakker zijn…