Dit is de disclaimer behorende bij de website www.scoutingjeannedarc.nl van scoutinggroep Scouting Jeanne d’Arc Susteren.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat ten allen tijde te laten weten, voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van statistiekensoftware het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Overige juridische informatie

Scouting Jeanne d’Arc Susteren betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan.

Scouting Jeanne d’Arc Susteren  aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Het auteursrecht op deze website berust bij Scouting Jeanne d’Arc Susteren en FlexZa Design of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Scouting Jeanne d’Arc Susteren. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door het webteam van Scouting Jeanne d’Arc Susteren.

Indien u van mening bent dat er iets op de website is geplaatst, dat behoort aan u dan kunt u een e-mail sturen naar webteam@scoutingjeannedarc.nl

WebTeam

line

Copyright © 2011-2022 Scouting Jeanne d'Arc Susteren, All Rights Reserved ¦ Disclaimer
Design by FlexZa Design ¦ Powered by WordPress

wagggs.org scouting.nl scout.org