Afwezigheid René Lafleur – Studiereis – Scouts

René Lafleur, leider bij de Scouts, is vanuit zijn studie, vrijdag 30 maart voor 3 weken vertrokken naar Zuid-Korea. Hieronder schrijft René een impressie en wenst de RSWers veel succes maar bovenal veel plezier in het RSW bastion.

Zoals de meesten van jullie al weten zal ik een maand afwezig zijn op onze groepen vanwege een studiereis naar Zuid-Korea. Wellicht vragen jullie je af waarom ik naar de andere kant van de wereld vlieg terwijl de RSW/Smoke straks gewoon in Beek plaats zal vinden… Nou, dit idee komt niet zomaar uit de lucht vallen. Koreaanse multinationals als Samsung en Hyundai domineren de technologische wereld; Taekwondo is een van ’s werelds populairste vechtsporten; Boeddhistische landen zijn erg interessant en wie heeft er nou niet gehoord van het slepende grensconflict met de noordelijke buren? Op het programma van deze studiereis staan een verscheidenheid aan top-universiteiten, onderzoeksinstituten en bedrijven. Naast de academische excursies verkennen we het prachtige landschap en Korea’s sterke culturele identiteit. En natuurlijk maken we van de gelegenheid gebruik om, net als Obama deze week heeft gedaan, een kijkje te nemen op de zwaarbewapende grens tussen Noord en Zuid. Alle avonturen zijn de volgen via: www.korea2012.nl.

Veel plezier op de groepen en uiteraard op de RSW/Smoke. RSWers: heel veel succes met de wedstrijden!