Gezocht!

Elk jaar doen we met de Explorers mee aan de REA (Regionale Explorer Activiteit). Van 20 t/m 22 maart gaan we met de explorerafdelingen uit de regio Westelijke Mijnstreek een gezellig weekend weg. Het staat dit jaar in het teken van “Te land, ter zee en in de lucht”: de Glamoureditie.

Aan deze REA zit dit jaar een thuisproject in thema gekoppeld. Per afdeling wordt er een licht gemotoriseerd voertuig gemaakt, waarmee op de REA de blits gemaakt kan worden. lopen. Voor de explorerafdeling van Jeanne d’Arc Susteren zoeken wij dus een licht gemotoriseerd voertuig zoals:

• Snorfiets;
  • Zitmaaier;
  • Scootmobiel;
  • Gemotoriseerde skelter;
  • enz.

Mocht u een voertuig in de schuur hebben staat waarvan u denkt dat wij hem kunnen gebruiken en waar u van af wilt? Of kent u iemand die zijn voertuig weg wilt doen? Dan kunt u vóór 10 januari 2015 contact opnemen met Lisa Wolters, begeleiding Explorers via explorers@scoutingjeannedarc.nl of 06-34465616.

Alvast ontzettend bedankt!

De Explorers