Insignes – Scouts

Veel scouts hebben in de afgelopen periode hun best gedaan en één of zelfs meerdere insignes weten te behalen.

Topsellers Scouting Loterij:
Michael & Davy wisten de meeste loten van de Scouts te verkopen voor de loterij en krijgen daarvoor respectievelijk het Topseller-insigne en het Superseller-naambandje.

Buddy badge:
Kiran & Christopher ontvangen de buddy badge omdat ze Johan ook kennis met Scouting hebben laten maken, hetgeen geresulteerd heeft in een nieuw lidmaatschap van onze vereniging.

Expressie:
Sjoerd, Djalisah, Bart, Timo, Youri, Djanice en Davy verdienen het expressie-insigne omdat ze zich van hun meeste creatieve kant hebben laten zien in de voorbereidingen van bijvoorbeeld de Kerstviering en de Carnavalsrevue.

Veilig & Gezond:
Aan Anya, Michael, Robin, Sven en Bas wordt het veilig&gezond-insigne toegekend, deze Scouts weten namelijk precies hoe ze bijvoorbeeld veilig kunnen koken en moeten handelen bij de kleinere ongelukken.

Iedereen proficiat namens het Scoutsteam!