Renovatie gebouw Aan ’t Spoor van start

DSC00941

Eindelijk is het zover en gaan we beginnen met het renoveren van het verkennersgebouw Aan ’t Spoor in Mariaveld-Susteren.

Veel werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Hiervoor hebben we vele helpende handen nodig. Er wordt dan ook een beroep op u als vrijwilliger gedaan.

We starten met het wind en waterdicht maken van het gebouw, de eerste fase, waarna we doorgaan met het opknappen van de binnenzijde, de keuken, zaal en de toiletten.
Op de pagina ‘planning’  is te lezen welke werkzaamheden wij de komende weken  uitvoeren.

Wilt u op één – of meerdere dagen meehelpen, dan vragen wij u zich aan te melden: