Wil je ook een steentje bijdragen?
Wij zijn natuurlijk blij met iedereen – leden, ouders of anderen – die een steentje aan de noodzakelijke renovatie van het verkennersgebouw in Mariaveld wil bijdragen. Bijvoorbeeld in de vorm van een (eenmalige) donatie.

Wil je zelf een bijdrage doen? Of weet je bijvoorbeeld een bedrijf dat ons misschien wel wil sponsoren? Neem dan contact op met ons op. Dit kan via de leiding of rechtstreeks via mail naar stichting@scoutingjeannedarc.nl

Iedereen die een gift van € 25,- of meer doet en daar toestemming voor geeft, krijgt een vermelding op deze pagina.
Bij sponsoring vanaf € 250,- is het mogelijk een bedrijfslogo met link op deze pagina te plaatsen. Mail hiervoor naar het webteam webteam@scoutingjeannedarc.nl

Uw bedrag kunt U overboeken naar IBAN NL62 RABO 0130 4730 57 t.n.v. Stichting Scouting Jeanne d’Arc Susteren o.v.v. sponsoring renovatie Mariaveld.