Leeftijd 18 tot 21 jaar

De Roverscouts zijn bedoeld voor alle soorten en maten van menselijke schepsels die prettig gestoord zijn en tussen de 18 en 23 jaar oud.. De Padvinders houden hun opkomsten om de week op vrijdag óf zaterdag van 21.00 tot 23.00 uur.

Maar wat doen de Roverscouts nu eigenlijk? Welnu, de Roverscouts zijn van alle speltakken het beste in staat om ruige en avontuurlijke scoutingactiviteiten te organiseren, zoals bijvoorbeeld wadlopen, nachtelijke kompastochten, hike-weekenden en kanoën. Maar de Roverscouts zijn ook in voor hobby’en met elektriciteit, hout, zeefdruktechnieken en niet te vergeten, eten.

Kom dus ook genieten van het vrije buitenleven en doe een aantal onvergetelijke ervaringen op bij de Padvinders.

Opkomsttijd:

Om de week, op vrijdag òf zaterdag van 21:00u tot 23:00u