Zomerkamp Weert Donderdag 28-7-2016

Het is donderdag

Hier in het hk sliep iedereen Behalve Duncan goed uit(dat kwam omdat iemand de hele tijd zat te woelen). Verder was het rustig.
Toen maakten Michael ons wakker. We moesten onze tanden poetsen en ons wassen.
Iedereen werd in een keer onrustig want ze wisten dat we vandaag gingen zwemmen.
Ook al deed de leiding alsof er niets speciaals ging gebeuren.
Maar iedereen wist het al, dus niemand leek verbaast toen we na het ontbijt tassen moesten inpakken met onder anderen: zwembroek/badpak, handdoek en veldfles met ranja.
Ook moesten we een lunch pakket maken.
Iedereen ging snel naar de slaapzalen om zijn of haar spullen in te pakken.
Helaas voor ons was het er nog geen tijd voor volgens akela ( veronique ).
Daarom zouden we nog even buitenspelen.
Maar toen we buiten waren begon het te druppelen.
We waren pas net weer binnen toen het harder begon te regenen.
Daarom konden we naar de grootste zaal, waar we even konden spelen. Even later was het zover.
We werden verdeelt over de auto’s van de leiding en we gingen op weg naar zwembad de ijzeren man.
Eenmaal daar gingen we ons omkleden.
Tot het genoegen van de leiding gebeurde dat snel. En toen was het eindelijk zo ver.

ZWEMMEN…

We zijn een hele tijd gebleven. Er was zoveel te doen.
Zwemmen, van de glijbaan( met meerdere licht keuze zoals groen, geel, disco en regenboog), stroomversnelling, golfslagbad enz. ook was er een stormbaan in de vorm van een draak. eerst over de staart naar het iets bredere lijf en op het eind via de glijbaan( de kop) weer het water in.
Toen gingen we onze boterhammen op eten 🍞. Er was ook fruit. Mmm bananen, peren en druiven.
Toen gingen we nog even zwemmen. Duncan was best snel uitgekeken.
Na diverse keren van de glijbaan, de stroomversnelling en het golfbad had hij er genoeg van.
Dan maar twee uur zitten. Kon hij wel al opdrogen.
Ondertussen bestelde de meeste leiding friet of een snack.
Toen jan-mark zijn friet had, begonnen alle kinderen frietjes te stelen.
daarom had hij zelf vrij weinig over. Toen begon iedereen friet te bestellen . Iedereen was te vrede.
Na nog even gezwommen te hebben was het tijd om naar huis te gaan het was etenstijd.
op het menu stond soep, met zelfgemaakte pannenkoeken.
En toen liepen de koeken weg en bleven de pannen met het eten zitten. 🙂

Na het eten moesten we afwassen. Daarna was het tijd om te gaan slapen.

Groetjes Bo en Duncan.