Zomerkamp Weert Zaterdag 30-7-2016

Zomerkamp Weert zaterdag 30-7-2016
We hadden het niet verwacht, maar alle welpen waren aan het einde van de film nog wakker.

Toch werd het tijd om te gaan slapen en omstreeks de klok van 12 uur sliepen toch wel de meeste welpen.

Daar dit onze laatste kampdag was, moesten we redelijk op tijd opstaan omdat er nog heel veel moest gebeuren.

Om half 9 werden dan ook alle welpen wakker gemaakt, wat niet bij iedereen in goede aarde viel.
Ze hadden graag nog iets langer geslapen, maar helaas.

Na het ontbijt en tijdens het corvee van Duncan, Ailin, Senna en Daniel gingen de anderen hun tassen verder inpakken en het buitenterrein opruimen.

Even na tienen verschenen de eerste ouders op het kampterrein en de welpen waren zeer blij als ze hun ouders zagen.

Toen alle ouders er waren werd het kamp afgesloten met het neer halen van de vlag en de afsluitingsgroet van de welpen. Hierna kregen alle welpen nog een aandenken aan het kamp en werden er nog enkele groepsfoto’s gemaakt.

Na afscheid genomen te hebben gingen alle welpen met hun ouders mee naar huis.

De leiding mocht nog even door gaan met het opruimen en poetsen van het gebouw. De aanhangers te laden en deze naar ons HK in Susteren te brengen. Daar hebben we de aanhangers weer uitgeladen.

Hiermee was ook voor ons het kamp ten einde

Het was voor de meeste een vermoeiende, maar ook prachtige week geweest.

De leiding en de kookstaf wensen alle welpen nog een fijne zomervakantie.

Zaterdag 3 september begint het seizoen weer tijdens de opening van het scouting seizoen.